over Hej Zweden!

Hej Zweden – Een inspiratieplatform voor iedereen die dol is op het land van knäckebröd, IKEA, fika en lagom. Ik, Annemieke, ben ook zo dol op Zweden. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste plekjes en ik hou ervan om anderen te inspireren. Mijn doel is om jouw reis naar Zweden nog leuker te maken. Lees, praat en droom mee!

“Ik was nog nooit eerder in Scandinavië geweest, maar wonen in Zweden dat leek me fantastisch!”
Over Hej Zweden!

Annemieke – Hej! Ik ben Annemieke (29). Twee jaar geleden werd mijn droom werkelijkheid. We kregen de kans om naar Zweden te emigreren. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik was nog nooit eerder in Scandinavië geweest, maar wonen in Zweden dat leek me fantastisch! De ongerepte natuur, de Zweedse lifestyle, de idyllische plekjes en de hoge levensstandaard trokken mij erg aan.

Inmiddels woon ik alweer twee jaar in Zweden. En dit bevalt erg goed! Ik voel me gelukkig hier. In de tussentijd is er veel gebeurd. Ik ben moeder geworden van een prachtige dochter. We zijn verhuisd van een appartement in de stad in Zuid-Zweden naar een villa aan het water in Midden-Zweden. En we hebben veel nieuwe dingen geleerd. Hierover schrijf ik in mijn blog over Zweden

Ik hou ervan om samen met mijn gezin nieuwe plekjes te ontdekken. We hebben inmiddels heel wat bijzondere plekken bezocht. Mijn website staat daarom vol met de mooiste adresjes en tofste activiteiten. Ik geef ook tips voor het emigreren naar Zweden. Deze informatie heb ik zelf erg gemist toen wij hier kwamen wonen. Ik geef daarom praktische en handige tips om jouw emigratie naar Zweden iets gemakkelijker te maken. Ik hoop jou te inspireren en het échte Zweden gevoel te geven!

Wil je samenwerken met Hej Zweden?

Dat kan! Indien jouw voorstel of merk goed past bij de website. Samenwerken kan op verschillende manieren. Zo kan ik een mooie Zweedse regio, pittoreske plek of authentiek logeeradres onder de aandacht brengen door deze te bezoeken, er verhalen over te schrijven en er foto’s bij te maken. Ook kan ik een merk onder aandacht brengen via Hej Zweden. Mocht je potentie zien in een samenwerking, neem gerust contact op via onze contactpagina of mail gelijk naar info@hejzweden.nl