Hej Zweden – Een inspiratieplatform voor iedereen die dol is op het land van knäckebröd, IKEA, fika en lagom. Ik, Annemieke, ben ook zo dol op Zweden. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste plekjes en ik hou ervan om anderen te inspireren. Mijn doel is om jouw reis naar Zweden nog leuker te maken. Lees, praat en droom mee!

Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Zweden. En dit bevalt erg goed! Ik voel me gelukkig hier.
Over Hej Zweden!

Annemieke – Hej! Ik ben Annemieke (29). Begin 2018 werd mijn droom werkelijkheid. We kregen de kans om naar Zweden te emigreren. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik was nog nooit eerder in Scandinavië geweest, maar wonen in Zweden dat leek me fantastisch! De ongerepte natuur, de Zweedse lifestyle, de idyllische plekjes en de hoge levensstandaard trokken mij erg aan.

Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Zweden. En dit bevalt erg goed! Ik voel me gelukkig hier. Sinds mijn emigratie naar Zweden is er veel veranderd in mijn leven. We zijn ons Zweden avontuur begonnen in een appartement in de Zuid-Zweedse stad Halmstad. En inmiddels ben ik verhuisd naar een typisch Zweedse villa op het platteland aan het water in Midden-Zweden. Ik ben moeder geworden van een geweldige dochter. En ik heb veel nieuwe dingen geleerd vanuit de Zweedse cultuur. Hierover schrijf ik in mijn blog over Zweden.

Ik hou ervan om samen met mijn gezin nieuwe plekjes te ontdekken. We hebben inmiddels heel wat bijzondere plekken in Zweden bezocht. Op mijn website kun je terecht voor tips voor een onvergetelijke vakantie naar Zweden. Ik geef ook tips voor het emigreren naar Zweden. Deze informatie heb ik zelf erg gemist toen wij hier kwamen wonen. Ik geef daarom praktische en handige tips om jouw emigratie naar Zweden gemakkelijker te maken. Ik hoop jou te inspireren en het échte Zweden gevoel te geven!